Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FAMILY GARDEN COMPOSTELA BEACH

   Playa De Las Americas


Descriere

Descriere FAMILY GARDEN COMPOSTELA BEACH:
Un resort pentru familiile cu copii, situat la aproximativ 5 minute de mers pe jos de plaja Las Vistas. Are un design minimalist si a fost recent renovat.
Localizare FAMILY GARDEN COMPOSTELA BEACH:
Hotelul se afla situat in Playa de las Americas, la aproximativ 300 m de plaja Las Vistas, 1.7 km de parcul acvatic Siam si 15 km de aeroportul Tenerife Sud.
Dotari camere:
La FAMILY GARDEN COMPOSTELA BEACH camerele spatioase sunt compuse dintr-o zona de zi cu ventilator de tavan, o zona de dormit si o mini bucatarie (frigider, cuptor cu microunde, toaster, fierbator de apa, facilitati pentru pregatirea cafelei), telefon, televizor, seif, acces internet wifi, balcon/terasa.
FACILITATI FAMILY GARDEN COMPOSTELA BEACH:
Hotelul dispune de o piscina pentru adulti, o piscina pentru copii, sala de jocuri, loc de joaca, supermarket, restaurant cu terasa.
IMPORTANT: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Web site: http://en.familygardencompostelabeach.com/
Clasificare hotel: 3 chei

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.