Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Coral Los Alisios


Descriere

Descriere: Situat in sudul insulei Tenerife, resortul ofera serviciile sale atat familiilor, cat si cuplurilor ce isi doresc o experienta deosebita in Insulele Canare, fiind recent renovat si avand un aer proaspat si modern.
Localizare: Unitatea de cazare se afla la aproximativ 900 de metri de plaja din Los Cristianos, la aproximativ 3 km de Aqualand si 13 km de aeroportul Reina Sofia din Tenerife.
Facilitati hotel: Hotelul beneficiaza de piscina, bar, sala de jocuri, teren de tenis, restaurant. Serviciile de Wi-Fi sunt disponibile pe toata suprafata locatiei contra cost.
Dotari camere: Camerele spatioase sunt dotate cu balcon, living cu canapea extensibila, ventilatoare, mini bucatarie utilata (aragaz, cuptor cu microunde, frigider, toaster, ibric, aparat pentru facut cafea), telefon, TV, seif (contra cost). Aproape toate camerele au vedere la piscina.
Site: https://en.coral-hotels.com/hotel-primeselect-los-alisios-in-tenerife.htm

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.