Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

XPERIENCE SEA BREEZE

de la
544 
Tarif / persoana
* perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Activitati/Divertisment
In incinta hotelului Sea Breeze oaspetii au la dispozitie pentru relaxare si divertisment 9 piscine, tobogan cu apă, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, masaj (cost suplimentar), centru spa și wellness (cost suplimentar), sală de fitness, saună (cost suplimentar), aqua park, divertisment de seară, club pentru copii, facilităţi de sporturi nautice (la unitatea de cazare) (cost suplimentar), club de noapte/DJ, animatori, snorkelling, darts, tenis de masă, biliard (cost suplimentar), teren de joacă pentru copii.

Localizare
Xperience Sea Breeze este situat la doar 1 minut de mers pe jos față de plajă. Complexul este situat la aproximativ 15 min de mers cu masina (10 km) de popularul golf Naama, unde se pot găsi numeroase restaurante şi magazine, la 2 km de Centrul Internaţional de Convenţii, iar Aeroportul Sharm el Sheikh se află la doar 12 minute de mers cu maşina (8 km). Cele mai populare puncte de atractie din zona, pe o raza de 14 km, sunt reprezentate de: SOHO Square Sharm El Sheikh (2,4 km), Pataya Beach Club (3,8 km), Formula 1 Ghibli (4,4 km), Sinai Grand Casino (4,9 km), International Congress Center - Jolie Ville Hotels (6,7 km), Golful Naama (10 km), Il Mercato Mall (11,4 km), Alf Leila Wa Leila (11,7 km), Piaţa Veche (12,1 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.