Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

REVELION SEYCHELLES 2020, SAVOY SEYCHELLES RESORT & SPA 5*


Descriere

REVELION SEYCHELLES 2020

SAVOY SEYCHELLES RESORT & SPA 5* (Mahe Island)

30.12.2019-06.01.2020

Sejur 7 nopti

Tarif: 2830 Euro/persoana/ sejur 7 nopti cu mic dejun

Tarifele includ:

- bilet avion Bucuresti-Seychelles-Bucuresti, compania Turkish Airlines

- taxe aeroport

- transfer aeroport-hotel-aeroport

- 7 nopti cazare cu masa

Date zbor compania TURKISH AIRLINES: 29.12.2019-06.01.2020


Savoy Seychelles Resort & Spa 5*

Situat pe plaja Beau Vallon, Savoy Resort & Spa oferă 3 restaurante, o piscină mare de 700 m² în aer liber şi o recepţie deschisă nonstop. Centrul oraşului Victoria se află la 6 minute de mers cu maşina. Conexiunea WiFi este gratuită.

Camerele şi suitele moderne şi spaţioase beneficiază de un balcon şi sunt prevăzute cu aer condiţionat, minibar şi TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Suitele Executive oferă vedere la mare. Băile private au duş, cadă şi uscător de păr. Oaspeţii cazaţi în Penthouse au la dispoziţie un serviciu de majordom personalizat.

Puteţi lua masa la Pescado, cu vedere la piscina complexului, iar Grand Savoy oferă o gamă diferită de bufete tematice în fiecare noapte. Barul Gecko de pe plajă serveşte băuturi şi gustări.

Centrul spa Savoy asigură o varietate de masaje şi tratamente de înfrumuseţare. Există o piscină destinată exclusiv adulţilor, un pavilion de yoga şi 2 saune. Familiile cu copii pot beneficia de serviciile clubului pentru copii de la Savoy, care este deschis zilnic. În plus, complexul are un teren de tenis şi un centru de fitness.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.