Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

REVELION SEYCHELLES 2020, LA DIGUE ISLAND LODGE 3*+


Descriere

REVELION SEYCHELLES 2020

LA DIGUE ISLAND LODGE 3*+ (La Digue Island)

30.12.2019-06.01.2020

Sejur 7 nopti

Tarif: 2580 Euro/persoana/ sejur 7 nopti cu demipensiune

Tarifele includ:

- bilet avion Bucuresti-Seychelles-Bucuresti, compania Turkish Airlines

- taxe aeroport

- transfer aeroport-hotel-aeroport

- 7 nopti cazare cu masa

Date zbor compania TURKISH AIRLINES: 29.12.2019-06.01.2020

La Digue Island Lodge 3*+

La Digue Island Lodge oferă un centru spa și un centru de scufundări propriu pe plaja Anse Reunion. Lângă piscina cu bar în apă există o terasă la soare cu vedere la ocean. Această proprietate în stil creol este înconjurată de grădini tropicale.

Printre unităţile de cazare spaţioase se numără chaleturi din lemn cu acoperiş de aluminiu, toate cu vedere la Oceanul Indian sau la grădini. Camerele oferite de La Digue au un balcon sau o terasă cu vedere la plaja acoperită de nisip alb.

Micul dejun este servit la restaurantul principal. La cină, oaspeții pot savura preparate din bucătăria creolă şi fructe de mare. Restaurantul de la piscină serveşte gustări, iar la bar sunt disponibile cocktailuri. În plus, oaspeții pot beneficia de prânz la pachet.

Oaspeţii pot închiria biciclete şi desfășura activităţi precum pescuit sau snorkelling. Hotelul poate organiza excursii cu barca şi oferi informaţii despre traseele de drumeţii din zonă. La recepţie există WiFi gratuit.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.