Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

REVELION SEYCHELLES 2020, CORAL STRAND 3*


Descriere

REVELION SEYCHELLES 2020

CORAL STRAND 3* (Mahe Island)

30.12.2019-06.01.2020

Sejur 7 nopti

Tarif: 2410 Euro/persoana/ sejur 7 nopti cu mic dejun

Tarifele includ:
- bilet avion Bucuresti-Seychelles-Bucuresti, compania Turkish Airlines
- taxe aeroport
- transfer aeroport-hotel-aeroport
- 7 nopti cazare cu masa

Date zbor compania TURKISH AIRLINES: 29.12.2019-06.01.2020


Coral Strand 3*

Coral Strand Smart Choice se află pe plaja din golful Beau Vallon. Proprietatea oferă camere cu aer condiţionat, 2 piscine în aer liber, un centru spa, un magazin de suveniruri şi un birou de turism, cu facilităţi pentru sporturile nautice disponibile în apropiere.

Camerele proprietăţii Coral Strand au podea cu gresie şi mobilier din lemn. Toate sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar şi seif pentru laptop. Majoritatea camerelor beneficiază de vedere la Oceanul Indian, iar altele au vedere la munte.

Coral Strand are 3 restaurante care servesc preparate internaţionale, mediteraneene, indiene şi asiatice. Există şi un bar de cocktail, care oferă muzică live aproape în fiecare seară.

Printre activităţile disponibile pe plajă, oaspeţii pot practica schi jet, parasailing şi schi nautic. Se pot facilita excursii, închirieri auto şi sesiuni de pescuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.