Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

REVELION SEYCHELLES 2020, CONSTANCE EPHELIA MAHE 5*


Descriere

REVELION SEYCHELLES 2020

CONSTANCE EPHELIA MAHE 5* (Mahe Island)

30.12.2019-06.01.2020

Sejur 7 nopti

Tarif: 2790 Euro/persoana/ sejur 7 nopti cu demipensiune

Tarifele includ:

- bilet avion Bucuresti-Seychelles-Bucuresti, compania Turkish Airlines

- taxe aeroport

- transfer aeroport-hotel-aeroport

- 7 nopti cazare cu masa

Date zbor compania TURKISH AIRLINES: 29.12.2019-06.01.2020


Constance Ephelia 5*

Situat între plajele cu nisip alb şi dealurile insulei Mahé, Ephelia oferă suite şi vile de lux, cu vedere la Oceanul Indian. Are 5 restaurante, 6 baruri, 5 piscine şi buticuri.

Toate unităţile de cazare de la Constance Ephelia Resort au zonă de grădină privată. Există o zonă de relaxare interioară, cu TV cu ecran plat. De asemenea, au baie de lux privată cu duş şi cadă, iar unele vile oferă vedere la munte sau la ocean.

Oaspeţii au la dispoziţie numeroase restaurante, care oferă preparate din bucătăria locală, mic dejun tip bufet, gustări lângă piscină sau cină tipică din Insula Mahé. Barurile de la Constance Ephelia Resort oferă cocktailuri şi sucuri tropicale locale.

Pentru oaspeţii amatori de sport, activităţile includ tenis, squash, înot şi snorkeling la plaja privată. Există o sală de gimnastică şi un centru de wellness care oferă diverse tratamente, spa şi saună.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.