Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Berjaya Praslin Resort


Descriere

Aceasta proprietate este la 7 minute de mers pe jos de plaja. Oferind o piscina in aer liber si o terasa la soare, Berjaya Praslin Resort este situat pe celebra plaja Cote D’Or, langa Anse Albert Village, pe insula Praslin. Restaurante si magazine sunt la cativa pasi. Camerele spatioase ale complexului sunt dotate cu aer conditionat controlat individual, TV cu ecran plat, minibar si baie. Oaspetii se pot bucura de vedere la gradina sau la mare. Exista 2 restaurante, unul este situat pe plaja. Zona de divertisment a complexului ofera o piscina, tenis de masa si jocuri de societate. Berjaya are o receptie deschisa nonstop. Sunt oferite servicii de schimb valutar, spalatorie si babysitting, precum si inchirieri auto. Va puteti implica in diverse activitati, cum ar fi snorkeling si windsurfing. Complexul se afla la 10 minute de mers cu masina de terminalul de feriboturi si la 15 minute de mers cu masina de Aeroportul Insula Praslin.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Receptie 24h
Piscina exterioara
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Loc de joaca pt copii
Bar
Sala de conferinta
Room Service
Babysitting
Camere familii
Spalatorie - Curatatorie
Rent-a-car

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.