Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Neptune Luxury Spa Suites


Descriere

Descriere HOTEL NEPTUNE LUXURY SUITES:
Neptune Luxury Suites este un complex superb in statiunea Akrotiri, orientat spre mare, caldera si vulcan. Peisajul, serviciile personalizate, eleganta si luxul camerelor si calitatea serviciilor fac complexul sa fie locatia ideala pentru o vacanta de rasfat.

Tip masa:
Mic dejun.

Localizare HOTEL NEPTUNE LUXURY SUITES:
Complexul se afla in Akrotiri, la 150 de metri de plaja, 8 km de orasul Fira, 11 km de aeroport, si 7 km de port. Foarte aproape de hotel exista multe plaje linistite si taverne traditionale.

Dotari camere:
Complexul este format din 8 suite, fiecare formata din dormitor, camera de zi, veranda cu sezlonguri si vedere la caldera, piscina privata si baie dotata cu dus, hamam, hidromasaj, aromaterapie, articole de toaleta de lux. Suitele sunt dotate cu: aer conditionat, telefon, minibar, facilitati preparare ceai/cafea, uscator de par, seif, TV satelit, Wi-Fi, prosoape de plaja.

Facilitati HOTEL NEPTUNE LUXURY SUITES:
Complexul pune la dispozitia turistilor numeroase facilitati: receptie, concierge, birou de turism, organizare excursii cu yaht sau elicopter, bellboy, menajera, room service pentru mic dejun, parcare privata, servicii masaj (contra cost), apel de trezire, bautura de bun venit.

Web: www.neptuneluxurysuites.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.