Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OLYMPUS HOTEL


Descriere



Localizare

Hotelul se regaseste aproape de toate siturile importante precum Salonic, Muntele Olimp, Meteora și Skiathos.

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de parcare in limita locurilor disponibile, internet wifi, servicii de transfer, restaurant, bar, terasă, cameră de bagaje, serviciu de vânzare bilete, spălătorie, birou de turism, schimb valutar, recepţie, închirieri auto, room service, seif, lift.

Facilitati Camere

Hotelul are 28 de camere mobilate cu balcon, dotate cu aer condiționat, TV prin satelit LED 32 ', uscător de păr și mini-frigider. În întreaga clădire este disponibilă conexiune la internet wireless.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Seif
Receptie 24h
AC ( aer conditionat )
Restaurant
Bar
Parcare
Schimb valutar

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.