Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mediterranean Resort Hotel


Descriere

Mediterranean Resort are un lounge frumos si o terasa langa piscina, un bar, un snack bar, un restaurant unde clientii se pot bucura de mesele lor si de bauturile si gustarile lor. Hotelul ofera o mare varietate de facilitati de petrecere a timpului liber si de relaxare. Ele includ o piscina mica in interior si o piscina in aer liber, o sauna si un jacuzzi. Biliard si tenis de masa sunt de asemenea disponibile. Hotelul organizeaza nopti cu specific disco si folcloric si are o camera de petrecere a timpului liber cu jocuri electronice, sah, carti de joc si de asemenea o parcare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.