Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lardos Bay


Descriere

Descriere HOTEL LARDOS BAY:
Hotelul este situat intr-o zona pitoreasca si linistita din sudul insulei si se recomanda clientilor care isi doresc o vacanta placuta si relaxanta la un pret avantajos, departe de aglomerarile turistice. Ca structura este tip resort si are spatii exterioare suficient de ample si o frumoasa piscina exterioara.
Tip masa:
Soft all inclusive
Localizare HOTEL LARDOS BAY:
Hotelul este situat in Lardos, la 150m de plaja, la 8 km de pitorescul oras Lindos si la 60 km de aeroport.
Plaja:
Plaja din Lardos este cu nisip si pietricele. Fiind plaja publica sezlongurile si umbrelele se platesc.
Dotari camere:
Hotelul dispunde de 110 camere dotate cu aer conditionat, telefon, TV satelit, mini frigider, balcon sau terasa.
Facilitati HOTEL LARDOS BAY:
Hotelul beneficiaza de restaurant, 2 piscine in aer liber, sezlonguri si umbrele gratuit la piscina, spatiu de joaca pentru copii, volei, tenis, ping-pong, mini market, disco bar si snack bar la piscina.
Clasificarea agentiei: 3*
Web: www.lardosbay.eu

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.