Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Catalonia Bavaro Beach 5*


Descriere

Catalonia Bavaro Beach 5*
735 eur/pers in junior suite/sejur cu all inclusive

Situat pe plajă în Punta Cana, acest complex all inclusive pune la dispoziţia oaspeţilor o piscină în aer liber, un centru spa cu servicii complete, precum şi activităţi recreative. Oferă 10 opţiuni culinare, divertisment live şi o varietate de facilităţi de sporturi nautice pe plaja Bavaro.

Camerele de la Catalonia Punta Cana au decor în stil caraibian şi includ aer condiţionat şi acces gratuit la internet WiFi. De asemenea, au minibar şi balcon sau terasă cu hamac.

Restaurantul Grand Caribe serveşte mese de mic dejun, prânz şi cină. În plus, există 4 restaurante à la carte deschise doar pentru cină. La pizzeria Sorrento puteţi savura pizza coaptă în cuptorul cu lemne. Sunt disponibile şi 8 baruri, printre care un bar de sucuri naturale şi un bar rezervat oaspeţilor care au optat pentru categoria Privilege. Aceştia din urmă beneficiază şi de room service disponibil nonstop. La proprietate se află şi o cafenea.

Tarifele includ: bilet avion charter Madrid, taxe aeroport, transfer, 7 nopti cazare cu masa, asistenta turistica, asigurare medicala
Tarifele nu includ: bilet avion Bucuresti-Madrid si retur, cazare 1 naopte la dus in Madrid, excursii optionale

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.