Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BAHIA PRINCIPE GRAND AQUAMARINE - ADULTS ONLY


Descriere

Descriere
Parte a lantului hotelier BAHIA PRINCIPE Hotels & Resorts, complexul Bahia Principe Grand Aquamarine ofera servicii exclusiviste de cinci stele, in regim all inclusive si adults only, fiind ideal pentru cupluri care isi doresc sa incerce delicii culinare unice si optiuni de divertisment variate.

Localizare
Proprietatea este localizata pe malul marii, la aproximativ 27 km nord/ nord-vest de Aeroportul International Punta Cana (PUJ).

Plaja
Resortul Bahia Principe Grand Aquamarine este construit la malul marii, la aproximativ 200 metri de Playa Gran Bahia Principe si Playa de Arena Gorda.

Dotari camere
Resortul Bahia Principe Grand Aquamarine pune la dispozitia oaspetilor numeroase camere tip junior suite si junior suite superioare (capacitate maxima 3 adulti).

Toate unitatile de cazare includ dotari standard, precum aer conditionat, conexiune Wi-Fi gratuita, TV prin cablu, telefon, seif, minibar, canapea, balcon sau terasa cu zona de relaxare privata, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, baie privata cu jacuzzi si dus separat, uscator de par si articole de toaleta gratuite.

Facilitati hotel
Parte a lantului hotelier BAHIA PRINCIPE Hotels & Resorts, complexul Bahia Principe Grand Aquamarine ofera servicii exclusiviste de cinci stele, in regim all inclusive si adults only, fiind ideal pentru cupluri care isi doresc sa incerce delicii culinare unice si optiuni de divertisment variate.

Complexul Bahia Principe Grand Aquamarine cuprinde trei restaurante in stil bufet (bucatarie internationala), treisprezece restaurante a la carte (bucatarie asiatica, italiana, mexicana, indiana, greceasca, gourmet, braziliana, japoneza, peruviana, preparate la gratar, peste si fructe de mare) si trei baruri, unde oaspetii se pot relaxa intr-o atmosfera autentica cu un cocktail tropical.

Printre facilitatile oferite de complexul Bahia Principe Fantasia Punta Cana se numara o gama variata de activitati recreative si sportive, precum un centru SPA si Wellness, o sala de fitness, viata de noapte, piscina exterioara si interioara, seri de karaoke, petreceri tematice, workshop-uri culinare.

Complexul Bahia Principe Fantasia Punta Cana reprezinta alegerea ideala pentru cupluri si prieteni, iar oaspetii se pot bucura de o experienta pur dominicana cu adevarat unica.

Clasificare oficiala: 5 stele

Pagina web: https://www.bahia-principe.com/en/resorts-in-dominican-republic/resort-aquamarine

Nota informativa
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.