Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ADRIATIQ HOTEL ZORA

Descriere

Hotelul este situat la extremitatea peninsulei, chiar lânga mare, înconjurat de plaje stâncoase si din pietris încântatoare, cu o alee de 800 de metri care duce prin padurea deasa de pini. Hotelul are 325 de camere recent renovate, cu balcoane si vedere la mare, un restaurant excelent si o piscina cu apa de mare încalzita, acoperita cu o cupola care poate fi deschisa partial. Sub acelasi acoperis exista o sauna, o baie de aburi si o camera de relaxare pentru mai multa desfatare. Sala de antrenament a Hotelului Zora ofera aparate cardiovasculare si aparate de exercitii cu greutati si este la dispozitia oaspetilor cu vârsta minima de 16 ani.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.