Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUE SKY

   Nisipurile De Aur, Bulgaria


Descriere


Localizarea: Blue Sky este un hotel situat la 250 m de plaja, in apropiere de hotelurile Plisca si Preslav, inconjurat de un parc frumos si linistit in statiunea Nisipurile de Aur. Hotelul Blue Sky din Nisipurile de Aur ofera o gama larga de servicii, facilitati si conditii bune de cazare.


Camere: Hotelul Blue Sky din Nisipurile de Aur a fost complet renovat in 2007 si are 55 camere duble. Toate camerele dispun de grup sanitar propriu, TV cablu, minibar, climatizare si terasa.


Facilitati: Hotelul Blue Sky din Nisipurile de Aur este dotat cu restaurant, piscina descoperita, lobby, seif la receptie, exchange si parcare pazita (contra cost in limita locurilor disponibile).


Grad maxim ocupare camere: In camera single - 1 adult; in camera dubla standard - 2 adulti; in camera dubla large - 2 adulti + 1 copil/3 adulti; in dubla family - 2 adulti + 2 copii/3 adulti +1 copil.

Observatii:


- Taxa statiune si servicii: 7 EUR/persoana/sejur


- Copii 0-2,9 ani - gratuit


- 1 infant 0-2,9 ani cazat cu 1 adult-achita tarif de Single;


- Copil 3-11,9 ani cazat cu 2 adulti in Dubla - 100% reducere;


- Copil 3-11,9 ani cazat cu 1 adulti in Dubla - 50% reducere;


- 2 copii 3-11,9 ani cazati cu 1 adult in Dubla - 50% reducere (fiecare);


- 2 copii 3-11,9 ani cazati cu 2 adulti in Dubla Family- primul are 100% reducere, al doilea 50% reducere;


- Adult cazat in pat suplimentar - 30% reducere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.