Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vienoula-s Garden


Descriere

ATENTIE! NU SUNT PERMISE MODIFICARI DE NUME! (penalizare 100%)
Descriere: Este construit in stilul traditional al insulei, in nuante de alb si albastru. Este aproape de agitatia orasului, dar ofera avantajul de a sta intr-un mediu linistit.
Localizare: Hotelul Vienoulas Garden este situat in zona Vrissi, la aproximativ 500 m de centrul orasului Mykonos. Aeroportul este la 1 km distanta, portul la 1,5 km, statia de autobuz si un supermarket la 50 de metri distanta.
Dotari camere: Cele 27 de camere ale hotelului sunt dotate cu aer conditionat, frigider, televizor, patut de copil la cerere
Facilitati hotel: receptie 24 de ore, piscina cu sezlonguri si umbrele de soare, restaurant, internet corner cu plata, acces wi-fi gratuit, bar, cafenea, gradina pe acoperis, zona de parcare, seif contra cost.
Tip masa: mic dejun
Plaja: In apropiere se gasesc plajele Ornos Beach la 1 km si Platis Gialos Beach la 1,5 km
Web site: www.vienoulas-myconos.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.