Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Westin Turtle Bay (Balaclava)


Descriere

Bucurați-vă de priveliștile extraordinare, serviciile superbe și facilitățile de lux de la The Westin Turtle Bay Resort and Spa, Mauritius. Amplasat lângă un parc marin protejat, oaspeții hotelului sunt invitați să exploreze idilicul Golf Turtle, Port Louis și Grand Bay. După o zi interesantă în Mauritius, reîncărcați-vă într-una dintre spațioasele noastre cazări.

Facilitati camere

DELUXE ROOM 
Decorul contemporan si o selectie atenta de caracteristici fac camerele noastre Deluxe irezistibile. Fiecare camera ofera 63 mp de spatiu de locuit confortabil, inclusiv un balcon privat si  baie cu dus si cada separate. 
Camerele Deluxe sunt dotate cu 1 king size sau 2 paturi queen-size, TV LCD cu ecran plat de 42 inch, IPTV, telefon fara fir, ceas cu alarma/docking station iHome, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, seif in camera, fier si masa de calcat, minibar si Wifi. 
OCEAN GRAND DELUXE 
Spatioasa, luxoasa si confortabila, cu vedere la ocean, camera Ocean Grand Deluxe de 63 mp are un Heavenly King-size sau 2 paturi Queen size cu un set de perne realizate la comanda. 
Un balcon privat ofera o zona retrasa si confortabila pentru a va bucura de imprejurimile senine si pentru a va revitaliza simturile. 
Facilitatile includ un TV LCD cu ecran plat de 42 inch, TV IP, telefon fara fir, ceas cu alarma/docking station iHome, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, seif, fier si masa de calcat, minibar si WiFi gratuit. 
BEACHFRONT DELUXE 
Cu o camera Deluxe pe malul marii, va puteti bucura de sunetele linistitoare, dar energizante ale valurilor Oceanului Indian si va puteti bucura de vederile spectaculoase ale Golfului Testoasei. 
Facilitatile includ lenjerie de pat King-size /2 queen size Heavenly®, dus si cada separate, balcon privat, TV LCD cu ecran plat de 42 inch, TV IP, telefon fara fir, ceas cu alarma/docking station iHome, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, seif in camera, fier de calcat si masa de calcat, minibar si Wi-Fi gratuit. 
JUNIOR SUITE/BEACHFRONT JUNIOR SUITE 
Suita Junior se mandreste cu 124 de metri patrati de confort modern si sofisticat, completat cu facilitati Westin si o terasa privata cu zona de relaxare si de luat masa. Mobilata elegant si dotata cu sezlonguri, terasa se ofera vederi uimitoare la gradina tropicala a statiunii sau la apele stralucitoare ale Oceanului Indian. Beachfront Junior Suite are aceleasi dotari, doar ca vederea camerei este spre plaja. 
Facilitatile din camera includ un TV LCD cu ecran plat de 42 inch, TV IP, telefon fara fir, ceas cu alarma/statie de andocare iHome, Wi-Fi gratuit, aparat espresso Illy, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, seif in camera, fier de calcat si calcat. masa, minibar si o baie cu dus si cada separate. 
DELUXE FAMILY ROOM 
Spatios, luxos si confortabil, camera Deluxe Family de 66 mp are un pat Heavenly King-size® cu un set de perne concepute personalizat si un pat de zi suplimentar. 
Facilitatile includ un TV LCD cu ecran plat de 42 inch, TV IP, telefon fara fir, ceas cu alarma/docking station iHome, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, seif in camera, fier si masa de calcat, minibar si Wi-Fi gratuit. Un balcon privat ofera o zona retrasa si confortabila pentru a va bucura de imprejurimile senine si pentru a va revitaliza simturile. 
BANYAN SUITE 
Invioreaza-te intr-o atmosfera de lux in suita Banyan, moderna, dar eleganta, de 160 de metri patrati. 
Facilitatile includ lenjerie de pat Westin Heavenly® King size, play station si o selectie de jocuri de societate la cerere si in functie de disponibilitate, TV LCD cu ecran plat de 42 inch, TV IP, telefon fara fir, ceas cu alarma/docking station iHome, aparat de cafea Illy Espresso, ceai si facilitati pentru prepararea cafelei, WiFi gratuit, seif in camera, fier si masa de calcat, minibar, dus in aer liber si baie cu dus si cada separate. 

Facilitati hotel

Parcare gratuita, internet de mare viteza gratuit (WIFI), bazin, centru de fitness cu sala de gimnastica/sala de antrenament, mic dejun gratuit, plaja, scufundari, babysitting, parcare cu valet, baie fierbinte, prosoape de plaja/piscine, piscine, cursuri de fitness, sauna, bar/lounge, restaurant, mic dejun disponibil, cafea instant din partea casei, bar langa piscina, teren de tenis, tenis de masa, activitati pentru copii (copii/familie), club de copii, transport aeroport, inchiriere de masini, serviciu de taxi, centru de afaceri cu acces la internet, sali de conferinte, sali de sedinte, spa, masaj de cuplu, masaj, salon, securitate 24/24, depozitarea bagajelor, concierge, schimb valutar, magazine, serviciu de majordom, curatatorie, serviciu de spalatorie, serviciu de calcat. 
 
 

Localizare

Intins pe o suprafata de 10 hectare, Westin Turtle Bay Resort and Spa, Mauritius, este plin de vederi captivante la malul marii si facilitati sclipitoare ale hotelului. Coasta este adiacenta unuia dintre cele doua parcuri naturale marine din Mauritius. Marginit de un recif care se intinde pe coasta hotelului, parcul marin este plin de specii indigene precum stele de mare, meri, pesti leu, pesti inger si somn. Exista o multime de excursii de facut in Mauritius, de la explorarea naturii pana la bucuria de privelisti uimitoare la apus.  

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Seif
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Loc de joaca pt copii
Bar
Sala de conferinta
Fitness
Room Service
Sporturi
Babysitting
Camere familii
Camera pentru bagaje
Parcare
Schimb valutar
Camere nefumatori
Spalatorie - Curatatorie
Rent-a-car
Camere persoane cu dizabilitati
Lux
Exotic

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.