Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

WHALA BEACH

de la
981  883 
Tarif / persoana
* perioada 22.09.2024 - 29.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Aparthotel Whala Beach Resort 3* face parte dintr-un complex hotelier, fiind amplasat pe frumoasa coasta a plajei Arenal din Mallorca. Whala Beach Resort este alegerea ideala pentru familii si cuplurile, care sunt in cautarea unei vacante relaxanta la malul marii. Seara, turistii se pot plimba pe faleza statiunii care abunda de magazine, baruri si restaurante pentru toate gusturile.Facilitati camere
Hotelul dispune de un numar de 325 de camere, impartite dupa cum urmeaza: 16 camere single, 215 camere duble, 24 camere duble cu vedere la mare, 19 studiouri si 51 de apartamente. Toate camerele sunt confortabile, modern decorate si spatioase, echipate cu aer conditionat, grup sanitar propriu, uscator de par, TV, telefon, terasa sau balcon si chicineta utilata. Apartamentul privat este la câteva minute distanță de Whala Beach Hotel, într-o zonă rezidențială liniștită, înconjurat de palmieri și de pini, foarte aproape de plajă. Este ideal pentru familii și grupuri de prieteni, cu o capacitate de 6 persoane. Aici turistii se pot bucura de o terasă mare cu piscină privată.

Facilitati hotel
Turistii pot beneficia, in cadrul Complexului, de facilitati precum piscina interioara si exterioara cu sectiune pentru copii, aer conditionat, restaurant unde pot lua micul dejun si cina, seif (contra cost), servicii medicale, acces la internet Wi-Fi in zonele publice (contra cost), cafenea si 2 baruri. La Whala Beach este disponibil micul dejun și există un bufet-restaurant și un bar. Hotelul are o recepție cu program non-stop, iar de la biroul de turism puteți închiria o mașină sau o bicicletă. oferă o terasă pe acoperiș cu vedere la plajă și o piscină sezonieră în aer liber. De asemenea, există o piscină sezonieră interioară și o saună.

Localizare
Aparthotel Whala Beach Resort este situat chiar pe plaja impresionanta din statiunea Arenal, la 250 de metri de portul de agrement Arenal si la o distanta de 7 Km de Aeroportul Palma de Mallorca. Există acces ușor la șoseaua principală MA19. In apropierea hotelului se intalnesc urmatoarele puncte de atractie dupa cum urmeaza: El Arenal Marina (300 m), Aqualand El Arenal (1 km), Mega Park Nightclub (1,3 km), Palma Aquarium (3,7 km), San Antonio de la Playa Marina (4,7 km), Cala Estancia Beach (4,8 km), Puro Beach (5,1 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.