Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tomir Portals Suites


Descriere

Facilitățile camerelor
Ola Tomir este un complex bine dotat, cu 171 de camere duble, studiouri și apartamente și vedere la plaja Costa d’en Blanes și la portul de agrement Punta Portals. Ola Tomir oferă camere duble și suite cu balcon, decorate cu un stil contemporan și cald, în culori deschise. Suitele și suitele junior sunt decorate in tonuri de albastru, alb și nisipiu ce emana căldură și eleganță. Acestea au chicinetă și zonă de zi cu TV prin satelit si la un cost suplimentar poate fi pusă la dispoziție o cutie de valori. Camerele sunt echipate cu aer condiționat (controlat la nivel central), balcon mobilat, baie proprie, uscator de păr, chicinetă utilata (ustensile de gătit, prăjitor de pâine, fierbător de apă), frigider, seif (contra cost), telefon, TV (satelit), internet wireless (contra cost). Baby cot la cerere (6 euro/zi) se achita la hotel.

Facilitățile hotelului
În incinta hotelului există un restaurant tip bufet, snack-bar, terasă cu piscină, amenajată cu șezlonguri și umbrele de soare, piscina pentru copii, teren de joacă pentru copii, bar la piscină, sală de jocuri, biliard (contra cost), internet wireless (contra cost), spectacole și activități organizate de către echipa de animație atât pentru adulți cât și pentru copii, mini-club pentru copii (4-12 ani), patut pentru copii (contra cost), lift, biliard (tarif extra), ping-pong, asistenta medicala (contra cost). Restaurantul cu autoservire de la Ola Tomir servește o varietate de preparate internaționale. Oaspeţii pot savura băuturi lângă piscină sau în lounge bar, unde seara este oferit un program de divertisment. Personalul recepţiei cu program non-stop poate facilita servicii de închiriere de autoturisme şi poate oferi informaţii despre Portals Nous şi împrejurimi.

Localizare
Hotelul este situat la 5 minute de mers pe jos față de plajă, în zona liniștită din Portals Nous. Hotelul se află la doar câțiva metri de portul de agrement și plaja Palmanova. Este pus la dispoziție un serviciu de transfer de la/la Aeroportul din Palma, situat la 20 de minute de mers cu mașina (aproximativ 14km). Cele mai populare atracții din zona sunt: Aqualand Magaluf (4,4 km), Nikki Beach Mallorca (4,5 km), Mallorca Casino (4,9 km), Aqua land (5,2 km), El Garito Café (5,5 km), Tito's Palma (6 km), Son Vida Golf si Golf Santa Ponsa (6,5 km), Palma Yacht Club (7,2 km), Santa Ponsa Beach (7,6 km), Palma Port (8 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Room service
Restaurant
Piscina exterioara

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.