Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Oleander

   Playa De Palma, Spania

de la
1008  908 
Tarif / persoana
* perioada 22.09.2024 - 29.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere


Hotel Oleander este situat in frumoasa statiune Playa de Palma la doar cateva minute de mers pe jos pana la cea mai frumoasa si intinsa plaja cu nisip din Mallorca. Este varianta perfecta de cazare pentru doritorii de confort si de distractie datorita asezarii sale privilegiate, foarte aproape de zona de discoteci, baruri, cafenele, dar si de parcul acvatic. Un alt avantaj este faptul ca hotelul Oleander este aproape atat de aeroport cat si de capitala insulei, orasul Palma. Statia de autobuz se afla la doar 200 m. Este unul dintre cele mai bune hoteluri de 3* din Mallorca, cunoscut si pentru personalul prietenos si profesionist.


Localizare


Hotel Oleander este localizat la 100 m de plaja si la 12 km de centru capitalei Palma.


Dotari camere


Hotelul dispune de aproximativ 270 de camere dotate cu terasa, telefon, TV satelit, aer conditionat, seif (contra cost).


Facilitati hotel


Hotel Oleander dispune restaurant, snack bar, barbeque, piscina exterioara pentru adulti, piscina interioara, sauna, jacuzzi, sala de biliard, tenis de masa, animatie.


Facilitati copii


Piscina.


Plaja


Plaja cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.


Tip masa


Demipensiune.


Alte informatii


Pagina web: www.hoteloleander.net








Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.