Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Barcelo Cala Vinas

   Cala Vinas Magalluf, Spania


Descriere

Hotelul este situat chiar pe plaja Cala Vinas – Magalluf. Acest complex este ideal pentru familiile cu copii care vor sa aiba parte de o vacanta linistita. Hotelul dispune de piscina cu sectiune pentru copii, snack bar, restaurant, miniclub. In apropiere exista centre comerciale si super-market-uri.
Toate cele 46 de apartamente si 229 de studiouri dispun de baie complet echipata, TV satelit, aer conditionat, telefon, casuta de valori, chicineta, mini frigider, terasa sau balcon. Printre facilitati impresionante, veti gasi un centru de spa, talasoterapie, echipat cu circuite de relaxare cu jet de apa, o gama de tratamente, o zona de fitness, precum si o sauna si o sala de aburi. ean plus, exista 2 piscine pentru adulti si un jacuzzi cu vedere la mare. Zona pentru copii bine echipata, cu piscina minunata pentru copii, cu margine pentru catarat si tobogan, precum si divertisment de zi si de seara pentru intreaga familie.Website: www.barcelo.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.