Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hipotels Cala Millor Park

de la
1523  1423 
Tarif / persoana
* perioada 02.06.2024 - 09.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere HOTEL HIPOTELS CALA MILLOR PARK:
Hotelul se afla in frumoasa statiune Cala Millor, aproape de plaja si de centru statiunii. In zona se gasesc numeroase magazine, restaurante, baruri si statie de transport public.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune, All Inclusive.

Localizare HOTEL HIPOTELS CALA MILLOR PARK:
Hotelul este localizat la 200 de metri de plaja statiunii Cala Millor, la 70 km de aeroportul Palma si la 75 km de orasul Palma.

Plaja:
Plaja este cu nisip alb fin si intrare lina in mare. Apa marii este limpede, turcoaz. Sezlongurile si umbrelutele sunt contra cost.

Dotari camere:
Hotel Hipotels Cala Millor Park are camerele dotate cu: balcon, baie cu uscator de par, Wi-Fi, seif (contra cost), aer conditionat/incalzire, TV satelit, telefon.

Facilitati HOTEL HIPOTELS CALA MILLOR PARK:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: restaurant bufet, snack-bar la piscina, bar, piscina exterioara cu terasa pentru plaja cu sezlonguri si umbrelute, centru Spa cu piscina interioara incalzita, hidromasaj, sauna si sala fitness, Wi-Fi, club pentru copii, animatie pentru adulti si copii.

Alte informatii:
Pentru statiunile din nord si est, transferul inclus este privat, valabil pentru un maxim de 4 pasageri/transfer. Daca sunt mai mult de 4 pasageri tariful se calculeaza diferentiat in functie de ruta. Rutele sunt: Nord: Alcudia, Can Picafort, Playa de Muro, Pollenca - Formentor; Est: Cala Millor, Sa Coma, Porto Cristo, Cala Ratjada. Asistenta turistica este telefonica pentru un numar de pasageri mai mic de 20 de persoane.

Web: www.hipotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.