Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grupotel Orient

   Playa De Palma, Spania

de la
1259  1159 
Tarif / persoana
* perioada 22.09.2024 - 29.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere





Hotel Grupotel Orient se afla intr-o zona linistita departe de agitatia promenadei plina cu terase, baruri si magazine. Acest hotel este recomandat turistilor care doresc sa aiba parte de un sejur linistit, de confort si de relaxare.





Localizare



Hotel Grupotel Orient este situat la 500m distanta de plaja Playa de Palma si la numai 5 minute de mers pe jos de cele mai populare pub-uri si restaurante.


Dotari camere


Camerele sunt dotate cu baie, aer conditionat, incalzire centrala, telefon direct, TV satelit cu canal de muzica, seif (contra cost), balcon.


Facilitati hotel


Hotel Grupotel Orient dispune de un restaurant, bar, restaurant bufet, snack bar, piscina exterioara, piscina interioara, gradina, terasa, terasa la soare, servicii de baby sitting


Alte activitati si faciitati: teren de tenis, sauna, sala de fitness, camera de jocuri, solar, teren de joaca pentru copii, biliard, tenis de masa, darts, ciclism, baie turceasca/baie de aburi, mini golf, inchirieri biciclete


Facilitati copii


Teren de joaca, servicii de baby sitting, camera de jocuri.


Plaja


Plaja cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.


Tip masa


Demipensiune, all inclusive (cu supliment).


Alte informatii


Pagina web: www.grupotel.com







Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.