Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GOLDEN PLAYA

   Playa De Palma, Spania


Descriere

Hotelul Golden Playa este situat pe plaja intinsa si cu nisip fin, langa promenada si in centrul statiunii Playa de Palma. In concluzie are un foarte bun avantaj prin localizare, fiind chiar langa zona de magazine, baruri si restaurantele de pe promenada si fata in fata cu marea. Hotelul a fost recent renovat, in 2010-2011 si ofera servicii de inalta calitate, cu un personal prietenos.


Localizare


Hotelul Golden Playa este localizat pe malul marii, langa promenada din centrul statiunii.


Dotari camere


Toate camerele sunt dotate cu baie, uscator de par, aer conditionat, seif (contra cost), frigider, telefon, TV satelit, balcon. Majoritatea camerelor ofera vedere laterala sau frontala la mare.


Facilitati hotel


Hotelul Golden Playa dispune de: restaurant, lobby bar, piscina exterioara pentru adulti, piscina pentru copii, bar la piscina, sauna, sala de fitness, Jacuzzi, piscina interioara incalzita, masaj (contra cost), o mica sala fitness, servicii rent a car si rent a bike, internet wi-fi, spalatorie, curatatorie chimica, nu exista parcare disponibila.


Facilitati copii


Piscina exterioara


Plaja


Plaja cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.


Tip masa


Demipensiune.


Alte informatii


Pagina web:www.saintmichel.net


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.