Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amic Horizonte


Descriere

Hotelul Amic Horizonte 3* se afla in apropiere de Puerto de Palma si ofera oaspetilor sai o priveliste deosebita la golful din Palma. O locatie ideala celor ce le face placere sa mearga cu bicicleta, oferind chiar si meniuri speciale sportivilor, precum si tratamente si masaje. Activitati/Divertisment
Pentru distractia oaspetilor mari si mici personalul hotelului organizeaza diferite programe de divertisment, sau pot opta pentru inchiriere de biciclete (taxa suplimentara) pentru explorarea zonei inconjuratoare. In afara locatiei turistii se pot distra in cadrul parcului acvatic sau pot practica snorkelling, squash, calarie, scufundari, ciclism, canoe sau windsurfing. La aproximativ 3 km se gaseste si un teren de golf.

Facilitati camera
Toate unităţile de cazare ale Hotelului Amic Horizonte au un decor simplu și luminos și sunt prevăzute cu aer condiţionat. O mare parte din cele 199 de camere ale hotelului din Palma au vedere la mare și la piscină. În plus, cele mai multe au o terasă și sunt dotate cu baie privata, telefon, TV prin satelit și seif.

Facilitati hotel
Hotelul are un restaurant tip bufet care serveşte o selecţie de preparate mediteraneene și beneficiază de o terasă cu vedere la Marea Mediterană. La cerere, oaspeților li se poate asigura un meniu à la carte. În zonele publice este disponibil internet Wi-Fi gratuit. Amic Horizonte este un loc ideal pentru oaspeții care călătoresc cu bicicleta, oferind un meniu special pentru sportivi, precum și tratamente și masaje. În plus, la proprietate există un atelier de reparații pentru biciclete. Hotelul include si urmatoarele servicii si dotari dupa cum urmeaza: terasa la soare, gradina, zona de gratar, piscina in aer liber, bar la piscina, snack bar, sala de fitness, inchirieri auto si biciclete (contra cost), automat gustari si bauturi, bancomat, camera de bagaje, birou de turism, recepţie deschisa nonstop, pranz la pachet, seif, suita nuptiala, facilitati VIP în camera, camere de familie, personal multilingv.

Localizare
Este situat la 2 km de centrul oraşului Palma de Mallorca si este la 13 minute de mers pe jos față de plajă. Hotelul Amic Horizonte se află în apropiere de Puerto de Palma și oferă vedere la golful din Palma. Cea mai apropiată plajă este Playa Cala Mayor, situată la mai puţin de 2 km de hotel. În centrul vechi al oraşului Palma se poate ajunge în 20 de minute cu autobuzul. Centrul comercial Porto Pí şi cazinoul Mallorca se află la mică distanță de mers pe jos. Aeroportul oraşului este situat la numai 12 km de Hotelul Amic Horizonte, iar portul se găsește la 10 minute de mers pe jos. Cele mai populare atracții sunt urmatoarele: Pacha Mallorca Nightclub (1,7 km), Palma Yacht Club (2 km), Palma Cathedral (2,6 km), Plaza Mayor (3,1 km), Son Vida Golf (4,1 km), Aqualand (10,3 km). Amic Horizonte Hotel este perfect conectat cu conexiuni de autobuz și de taxi chiar în fața hotelului, și foarte aproape de Via Cintura și portul de Palma.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Sala de conferinta
Restaurant
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere familii
Bar
AC ( aer conditionat )

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.