Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

REVELION MALDIVE 2020, SUN ISLAND RESORT 4*


Descriere

REVELION MALDIVE 2020

SUN ISLAND RESORT 4*

30.12.2019-06.01.2020

Sejur 7 nopti

Tarif: 2720 Euro/ pers /loc in camera dubla/ demipensiune

Tarifele includ:

- bilet avion Bucuresti-Maldive-Bucuresti, compania QATAR

- taxe aeroport

- transfer aeroport-hotel-aeroport

- 7 nopti cazare cu masa

Date zbor compania QATAR: 29.12.2019-06.01.2020


Complexul de lux Sun Island Resort & Spa oferă 9 opţiuni de luat masa, o piscină în aer liber şi acces gratuit la internet WiFi. Toate vilele sunt spațioase şi au TV prin cablu şi balcon.

Vilele de la Island Sun Resort includ zonă de relaxare şi DVD player. Baia privată este dotată cu duş cu apă caldă şi cadă.

Pentru oaspeții pasionați de aventură, complexul oferă partide de pescuit dimineața și seara, opțiuni pentru pescuitul la adâncime, excursii, vizitarea mai multor insule și plimbări cu hidroavionul. Centrul spa Araamu oferă tratamente ayurvedice, corporale și faciale. În centrul insulei sunt disponibile magazine și buticuri care comercializează mai multe produse necesare în vacanță, produse de lux și suveniruri.

Opțiunile de luat masa variază de la produse din producția proprie, servite la restaurantul ZERO direct din grădina proprietății, la bufetele de la restaurantele Maaniya și Southern Star. Restaurantul Sun Star oferă preparate thailandeze, iar Ristorante Alí Pontile servește mâncăruri japoneze și italiene à la carte. Oaspeții pot savura băuturi la barul Golf, barul Mekunu, barul de la piscină, barul din hol și la barul Sunrise, iar cafeneaua Vaani oferă preparate și băuturi nonstop.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.