Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

REVELION MALDIVE 2020, HOLIDAY ISLAND RESORT 3*+


Descriere

REVELION MALDIVE 2020

HOLIDAY ISLAND RESORT 3*+

30.12.2019-06.01.2020

Sejur 7 nopti

Tarif: 2670 Euro/ pers /loc in camera dubla/ demipensiune

Tarifele includ:

- bilet avion Bucuresti-Maldive-Bucuresti, compania QATAR

- taxe aeroport

- transfer aeroport-hotel-aeroport

- 7 nopti cazare cu masa

Date zbor compania QATAR: 29.12.2019-06.01.2020

Complexul Holiday Island se află pe insula Dhiffushi din atolul Alifu Dhaalu, la un zbor de 30 de minute de Aeroportul Internaţional din Malé. Oferă cazare la malul mării, excursii cu barca şi diverse sporturi nautice.

Bungalourile pe plajă ale complexului Holiday Island au o terasă privată cu şezlonguri, de unde oaspeţii pot admira priveliştea oferită de Oceanul Indian. Fiecare cameră este dotată cu TV prin satelit, cutie de valori şi frigider. Baia ataşată are cadă şi duş separat.

Oaspeţii pot organiza excursii în jurul insulei sau tururi de observare a delfinilor şi balenelor. Activităţile includ navigaţie, scufundări şi schi nautic. De asemenea, complexul oferă o sală de fitness, o saună şi facilităţi de volei pe plajă.

Restaurantul serveşte mese tip bufet cu preparate din bucătăria occidentală şi orientală, iar cafeneaua oferă un meniu à la carte şi băuturi calde. Barul deschis nonstop asigură divertisment live seara.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.