Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ozen Life Maadhoo


Descriere

Reinviati si reincarcati-va, dar in cele din urma rasfatati-va la acest complex all-inclusive de lux contemporan. Ambianta sa relaxanta completeaza imprejurimile naturale frumoase. O excursie la spa, o baie in piscina, relaxare intr-o cabana confortabila langa piscina, o excursie de snorkelling sau, eventual, o experienta submarina pentru a fi martorul vietii marine exotice.

Facilitati camere

Ozen by Atmosphere Maadhoo gazduieste, nouazeci de vile independente de lux. Chiar in fata unei lagune intinse, treizeci si una de vile pe malul marii (cu si fara piscina) se odihnesc pe plaja curata de nisip alb, cu vedere la orizont. Simtiti atingerea razelor de soare si bucurati-va de senzatia pamanteasca si familiara din jur. Patruzeci si opt de vile de vant (cu si fara piscina) sunt situate peste apele cristaline ale lagunei hipnotice. Pregateste-te sa te simti inspirat, inviorat si romantic in aceste vile! Ten of the Earth Family Pool Suites sunt un complex de vile cu doua dormitoare pentru familii, prieteni si grupuri deopotriva. In aceste raiuri de familie, simtiti-va improspatat, intinerit si relationati-va cu cei dragi. Ozen's Water Suite este luxul prezentat in cea mai buna calitate. Aceasta suita maiestuoasa cu trei dormitoare este pur si simplu cea mai buna. Simtiti extravaganta, scufundati-va si rasfatati-va intr-o experienta de lux de neuitat. 
 

Facilitati hotel

Serviciul all-inclusive generos al hotelului cuprinde toate nevoile sederii dumneavoastra, cu toate mesele si bauturile incluse, plus o excursie de pescuit la apus, o excursie de aventura, minibarul in vila alimentat de doua ori pe zi. Si pentru toti oaspetii care stau patru sau mai multe nopti, o experienta culinara rafinata la restaurantul subacvatic exclusivist M6m si la alegere un tratament spa sau scufundari PADI.  
 
Ozen by Atmosphere Maadhoo nu este, fara indoiala, strain de mesele de talie mondiala. Indiscutabil, bijuteria ascunsa in coroana experientelor culinare rafinate de la Ozen este bine numitul Minus Six Meters. Ofera clientilor sansa de a se cufunda cu adevarat in viata de recif, in timp ce apreciaza mancarurile extraordinare din fructe de mare in restaurantul subacvatic. 
 
Restaurantul principal, The Palm, serveste preparate din bucataria internationala. Restaurantele a la carte includ bucataria autentica din Asia de Sud din India si Sri Lanka la IndoCeylon si specialitati din bucataria chinezeasca la Peking. Restaurantul exclusivist subacvatic M6m serveste fructe de mare delicioase. Pizzeria insulelor si barul de la piscina Joie de Vivre, are vedere la laguna si R.A.W, specializata in pranzuri proaspete si sanatoase. Gin Is In serveste ginuri si tonice din intreaga lume, precum si cocktailuri de gin realizate. 
 
Insula este o fasie lunga si ingusta de pe marginea de est a atolului South Male, se afla la 35 de minute de acesta, distanta care poate fi parcursa cu barca cu motor. 
La fel ca majoritatea vecinilor sai, nu arw recif direct de pe plaja, dar excursiile gratuite de doua ori pe zi ar trebui sa ofere o solutie suficienta de snorkeling pentru majoritatea oaspetilor OZEN LIFE. 
 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Seif
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Loc de joaca pt copii
Bar
Sala de conferinta
Fitness
Room Service
Sporturi
Babysitting
Camere familii
Camera pentru bagaje
Schimb valutar
Camere nefumatori
Spalatorie - Curatatorie
Exotic

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.