Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hondaafushi Island Resort

de la
2049 
Tarif / persoana
* perioada 17.06.2024 - 24.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hondaafushi Island Resort este un resort privat din Maldive. Stațiunea este situata pe Vaikaradhoo, atolul Haa Dhaalu, la 40 de minute de Aeroportul International Male cu un zbor intern urmat de o plimbare de 15 minute cu barca cu motor. Situat pe insula Hondaafushi, în atolul Haa Dhaalu, Hondaafushi Island Resort pune la dispoziție un restaurant, un bar, piscină în aer liber, centru de fitness și o grădină. De asemenea, oaspeții au la dispoziție recepție cu program nonstop și acces gratuit la internet WiFi. Complexul servește mic dejun tip bufet în fiecare dimineață. Oaspeții pot juca darts și tenis de masă la Hondaafushi Island Resort.

Facilitati camere

Televizoare cu ecran plat, mini-frigidere, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea și terase mobilate cu vedere la mare sunt disponibile in toate aceste camere elegante, cu podea din lemn și saltele cu baldachin. Situate pe malul marii, aceste 30 de bungalouri superioare pe plaja au un pat king-size cu baldachin, terasa privata cu pat de zi si baie privata cu dus in aer liber. Camerele sunt dotate cu garderoba sau dulap, minibar, facilitati de calcat, ventilator, scaun inalt pentru copii, canapea, birou, televizor cu ecran plat, uscator de par, papuci de casa. Bungalourile Deluxe pe plaja sunt independente, pe malul marii. Caracteristicile includ un pat king-size cu baldachin, terasa privata cu pat de zi, baie in aer liber cu dus si cada, halat de baie, papuci de casa, uscator de par, aer conditionat, facilitati de calcat, ventilator, scaun inalt pentru copii, canapea, birou, zona de relaxare, telefon, televizor cu ecran plat.  

 

Facilitati hotel

Restaurantul principal este un pavilion spatios in care puteti lua masa cu un meniu de tip bufet din intreaga lume, de la mancaruri clasice la delicii exotice. Bucatarii sunt, de asemenea, la indemana la statiile de gatit live pentru a-si adapta mancarurile proaspete dupa bunul plac. Thila Bar este unul dintre cele mai bune locuri de la Hondaafushi pentru a vedea apusurile spectaculoase. Este situat in varful insulei, langa ocean. Barul ofera vinuri internationale, precum si cocktailuri si sucuri. Oaspetii se pot aseza la foisorul umbrit sau pot sta in piscina, la barul inalt. Centrul de sporturi acvatice ofera o serie de activitati, inclusiv tuburi distractive si plimbare cu banana, caiac si snorkeling. Surferii vor descoperi ca atolul Haa Dhaalu are niste puncte de surf excelente si neaglomerate, dintre care multe se afla la o distanta scurta unul de celalalt si pot gazdui toate nivelurile de indemanare. Oaspetii acestui complex din Maldive pot descoperi un spa amplasat in inima insulei, centrul spa este inconjurat de vegetatia tropicala verde. Terapeutii spa ofera o gama larga de tratamente balineze si internationale. Piscina infinita, adiacenta marii, cu un bar in apa, este punctul perfect pentru relaxare. 

Localizare hotel

Statiunea Hondaafushi este situata pe atolul Haa Dhaalu, unul dintre cei mai curați atoli din Maldive, la 291 de kilometri de Aeroportul Internațional Male Velana. Un zbor intern dureaza 40 de minute, urmat de o calatorie de 15 minute cu barca cu motor. Transferurile cu zboruri interne sunt singura modalitate prin care vizitatorii pot ajunge pe aceasta insula minunata. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Seif
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Bar
Fitness
Sporturi
Camere familii
Camera pentru bagaje
Camere nefumatori
Spalatorie - Curatatorie
Exotic

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.