Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere
Parte a lantului hotelier Savoy Signature, NEXT Hotel ofera servicii de patru stele la malul marii si pune la dispozitia oaspetilor facilitati precum transfer de la si/sau la aeroport, piscina exterioara, o sala de fitness, parcare privata gratuita, un centru SPA si Wellness.

Localizare
Proprietatea este localizata pe coasta de sud/sud-est a insulei Madeira, la doar 20 minute de Aeroportul International Cristiano Ronaldo, Madeira.
Centrul capitalei Funchal cu toate atractiile si restaurantele se afla la scurta distanta de mers pe jos.

Plaja
NEXT Hotel se afla la aproximativ 1.5 km de Gorgulho - Gavinas Beach, cea mai apropiata plaja.

Dotari camere
NEXT Hotel pune la dispozitia oaspetilor diverse tipuri de unitati de cazare, precum camere standard cu vedere la oras sau ocean (32 mp), studiouri (34 mp), suite (36 mp) si apartamente (53 mp). Unele dintre apartamente sunt concepute pentru sederi lungi si pot fi inchiriate in regim hotelier.
Toate unitatile de cazare include dotarile standard, precum aer conditionat, conexiune Wi-Fi gratuita, TV cu canale prin cablu, telefon, seif, balcon privat cu zona de relaxare, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, birou, minibar, baie privata cu cabina de dus sau cada, uscator de par si articole de toaleta gratuite.

Facilitati hotel
NEXT Hotel pune la dispozitia oaspetilor facilitati precum doua piscine exterioare cu sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite, un centru SPA si Wellness, o sala de fitness cu sauna si jacuzzi, piscina interioara si diverse proceduri SPA.
Oaspetii cazati la NEXT Hotel se pot delecta cu preparate culinare internationale si locale, servite in stil bufet suedez, pe parcursul intregii zile. De asemenea, oaspetii pot savura o gama variata de bauturi alcoolice si non-alcoolice, cafele, cocktailuri si gustari usoare. Mai mult decat atat, NEXT Hotel se lauda cu un rooftop bar, de unde oaspetii pot admira privelistea incantatoare.

In cadrul centrului SPA si Wellness, oaspetii se pot relaxa cu masaje de relaxare, terapii alternative, tratamente faciale si corporale, ce pot fi achizitionate direct de la receptie.

Clasificare oficiala: 4 stele

Pagina web: https://www.savoysignature.com/en/

Nota informativa
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.