Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Four Views Oasis


Descriere

Descriere: Situat pe malul oceaunlui, in satul pitoresc Canico, Four Views Oasis Hotel imbratiseaza oceanul si ofera toate facilitatile de care aveti nevoie pentru o vacanta relaxanta in Insula Madeira.
Localizare: La aproximativ 3 km de Canico de Baixo si aproximativ 12 km de Funchal. Plaja cu pietris mare.
Facilitati hotel: Restaurant si restaurant a la carte, bar, internet wireless, jacuzzi, piscina interioara incalzita, sauna, masaj, sala de fitness, piscina cu apa sarata sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja, parcare, snack bar.
Dotari camere: TV, Internet Wi-Fi, seif, aer conditionat, uscator de par, baie cu dus, balcon. Dimensiuni camera: aproximativ 24 de metri patrati. Dublele superior sunt situate la etajul 4 sau 5.
Website: http://www.fourviewshotels.com/four-views-oasis-2/about-the-hotelelang=en

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.