Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Au fost gasite 4 hoteluri

Phuket, Thailanda

Localizare Hotelul Chanalai Garden Resort este localizat in partea de sud vest a insulei Phuket la 1 minut de celebra plaja Kata Beach la 47 km de aeroport si 15 km de orasul Phuket intr-o zona animata cu magazine restaurante baruri etcPrezentare gen . . .

Phuket, Thailanda

Localizare Hotelul Phuket Graceland este localizat peste drum de plaja din Patong cu vedere la Marea Andaman la 40 km de aeroportPrezentare generala Hotelul reprezinta o adevarata oaza de relaxare pentru cei care doresc liniste si intimitate intr-un . . .

Phuket, Thailanda

Localizare Hotelul Mercure Grand Patong este localizat la 600 m de centrul plin de viata al statiunii Patong Bangla Road la 500 m de Marea Andaman si 45 km de aeroportPrezentare generala Localizat in inima statiunii Patong hotelul este recomandat mai . . .

Phuket, Thailanda

Localizare Hotelul Movenpick Resort Spa este localizat in sud-vestul insulei Phuket la 1 minut de  plaja Karon la 50 km de aeroport si la 10 km de PatongPrezentare generala Visele de vacanta devin realitate in acest complex luxos de 5  localizat in c . . .