Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Sands Khao Lak by Katathani


Descriere

The Sands Khao Lak by Katathani este un complex de 4 stele pentru familii, situat pe plaja Nantes din Khao Lak. Cele 316 camere sunt moderne si stilate cu balcon iar unele au acces direct la piscina.

Facilitati camere

Hotelul dispune de 316 camere mobilate individual, dotate cu frigider. Camerele au un balcon privat cu mobilier. Accesul la internet prin cablu și wireless este gratuit. Camerele dispun de televizor LCD de 32 inch cu programe, ventilator de tavan, fierbator pentru ceai si cafea, DVD Player, telefon, seif, aer conditionat, halat de baie, papuci, uscator de par si umbrela. Baile private au dus cu efect de ploaie si articole de toaleta de designer. Camerele de familie sunt bine amenajate si decorate intr-o tema marina, special pentru cei mici. Acest tip de camera ofera spatiu amplu pentru o familie de patru persoane, cu un compartiment despartitor care poate fi inchis pentru a separa camerele. Majoritatea camerelor de familie sunt disponibile la Aqua Wing. Suita Junior este spatioasa si are vedere la ocean din lounge-ul si balconul dvs. Schema de culori ofera o senzatie de relaxare in confortul unei case de plaja tropicala.

 

Facilitati hotel

Centrul de spa ofera o varietate de masaje si tratamente corporale. Bucurati-va de facilitati de recreere, cum ar fi 3 piscine in aer liber si un teren de tenis in aer liber. Alte facilitati ale acestui hotel includ acces gratuit la internet wireless, servicii de concierge si babysitter (contra cost). Cele doua restaurante servesc fructe de mare proaspete si preparate din bucataria internationala, iar piscina are trei baruri, inclusiv un bar exclusiv pentru adulti. Exista o piscina pentru copii si un club gratuit pentru copii cu o multime de activitati, cum ar fi volei pe plaja si cursuri de gatit thailandez.

 

Localizare hotel

Hotelul este situat pe plaja Nang Thong, inconjurat de dealuri verzi luxuriante. Situat in Khao Lak, la aproximativ 60 de minute de Aeroportul International Phuket. Proprietatea este amplasata in cea mai privilegiata locatie pe malul marii din Khao Lak, la doar cativa pasi de zona pentru cumparaturi si mancare. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Seif
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Loc de joaca pt copii
Bar
Sala de conferinta
Lift
Fitness
Room Service
Sporturi
Babysitting
Camere familii
Camera pentru bagaje
Parcare
Schimb valutar
Camere nefumatori
Spalatorie - Curatatorie
Rent-a-car
Exotic

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.