Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Beachfront Hotel Phuket


Descriere

Hotelul se afla pe plaja Rawai pe coasta de sud-est din Phuket, The Beachfront are propria plaja.

Facilitati camere

Toate categoriile de camere ofera o gama de paturi duble sau twin, chicineta complet utilata cu un frigider cu doua usi, un aragaz cu hota de evacuare, o chiuveta si un cuptor cu microunde. Fiecare camera ofera o zona de relaxare interioara si una in aer liber, cu terasa sau balcon. Cele 171 de camere si apartamente au un design contemporan, plus o serie de facilitati, inclusiv o chicineta complet utilata si Wi-Fi gratuit. Multe dintre camere ofera fie vedere la mare, fie acces direct la piscina de pe terasa privata. Camerele superioare sunt dotate cu aer conditionat, televizor cu ecran plat, minibar, papuci de casa, uscator de par, birou si telefon. Apartamentul ofera aceleasi facilitati ca si camera superioara, dar are un dormitor separat si zona de bucatarie/living.

 

Facilitati hotel

Restaurantul principal ofera un mic dejun tip bufet international si un meniu a la carte occidental si thailandez pe tot parcursul zilei. Oaspetii pot alege fie sa stea in sala de mese cu aer conditionat, fie in aer liber pe terasa. The Beach este un bar si restaurant pe malul marii cu zona de luat masa in interior si in aer liber, cu o tema oceanica. Deschis pentru pranz si cina, The Beach ofera preparate internationale si thailandeze. Restaurantul dispune de un meniu de cina „from The Land & from The Sea”, care include fructe de mare proaspete si carne australiana premium. Facilitatile hotelului includ doua piscine, una pentru adulti iar cealalta pentru copii, zona de plaja privata, bar la plaja, centru de fitness, parcare gratuita si receptie deschisa non-stop.

 

Localizare hotel

Beachfront este situat convenabil pe drumul principal dintre Chalong si Rawai, la aproximativ 40 km de Aeroportul International Phuket. Proprietatea are access usor la cele mai atractive atractii din Phuket, cum ar fi satul Rawai Seafood, debarcaderul Chalong, templul Chalong, Big Buddha, taberele de elefanti, precum si faimoasa plaja Nai Harn cu punctul de vedere Promthep Sunset din apropiere.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Receptie 24h
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
Restaurant
Bar
Lift
Fitness
Room Service
Babysitting
Camera pentru bagaje
Parcare
Schimb valutar
Camere nefumatori
Spalatorie - Curatatorie
Exotic

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.