Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort


Descriere

Vacanta 1 DECEMBRIE- Krabi Thailanda
Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort 5*
Perioada: 28.11- 06.12.2019 (7 nopti)
Tarif: de la 1365 Euro/ persoana/sejur
Servicii incluse:
-bilete avion Bucuresti - Krabi si retur
-taxe de aeroport
-bagaj de mana si de cala
-cazare 7 nopti cu mic dejun
-transfer aeroport-hotel-aeroport
Servicii neincluse:
-asigurare medicala si storno
-taxa de viza
-cheltuieli personale

Înconjurat de o pădure tropicală luxuriantă, Sofitel Krabi Phokeethra oferă cazare confortabilă, cu ospitalitate caldă și facilități de recreere, precum o piscină în aer liber de 7000 m².Cu vedere la insule și la Marea Andaman, camerele complexului Sofitel Krabi Phokeethra sunt amenajate în stil victorian. Camerele sunt spațioase, elegante și prevăzute cu pardoseală din lemn de tec. Se asigură room service nonstop.Oaspeții pot să beneficieze de o experiență relaxantă la spa sau să se destindă pe un iaht privat. Printre alte facilități se numără un teren de golf, terenuri de tenis și un club al copiilor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.