Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Santhiya Phuket Natai Resort and Spa


Descriere

Santhiya Phuket Natai Resort & Spa dispune de o piscina privata in fiecare camera si ofera privelisti spectaculoase ale Marii Andaman.

Facilitati camere

Toate camerele au urmatoarele facilitati: un dormitor dublu cu zona de zi, piscina privata, jacuzzi, pat de zi, sezlonguri, TV LCD cu canale prin satelit si DVD/CD player, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, minibar, aer conditionat si ventilator de tavan, sticle de apa oferite zilnic gratuit, acces la internet Wi-Fi, dus interior si cada separata, uscator de par si articole de baie de lux. Garden Pool are o suprafata de 140 mp, camera se afla la nivelul inferior al unei vilei cu 2 etaje si are intrare separata. Aceasta este perfecta pentru un cuplu sau o familie mica. Oaspetii se pot relaxa intr-o piscina privata sau intr-o cada in aer liber. Camera este decorata cu sculpturi in lemn de tec in stil thailandez si tesaturi pentru a crea o atmosfera orientala. Deluxe Pool este un tip de camera care se afla la nivelul superior al vilei cu 2 etaje, tot cu intrare separate. Camera Deluxe Pool are o terasa spatioasa, o piscina privata si o cada in aer liber.

 

Facilitati hotel

Restaurantul Chantara este situat aproape de plaja si puteti lua masa pe tot parcursul zilei. The Titan Food Restaurant are o bucatarie thailandeza si internationala intr-o gama larga de mancaruri traditionale dar si moderne. De asemenea, hotelul pune la dispozita oaspetilor o zona de plaja privata, piscina exterioara, gradina si centru de spa.

 

Localizare hotel

Santhiya Phuket Natai Resort & Spa este situate plaja Natai, la doar 20 de minute de Aeroportul International Phuket.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Seif
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Loc de joaca pt copii
Bar
Fitness
Room Service
Sporturi
Babysitting
Camera pentru bagaje
Parcare
Camere nefumatori
Spalatorie - Curatatorie
Rent-a-car
Exotic

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.