Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Revelion Singapore & Krabi, AO NANG VILLA RESORT 4*


Descriere

REVELION 2020 - SINGAPORE & KRABI

PARK CLARKE QUAY 4*+ AO NANG VILLA RESORT 4*

30.12.2018-07.01.2019

Sejur 8 nopti

Tarif: 1870 Euro/ persoana/ sejur

Tarifele includ:

- bilet avion Bucuresti-Singapore, Krabi-Bucuresti, compania Qatar

- bilet avion Singapore-Krabi

- 2 nopti cazare cu mic dejun in Singapore (30.12.2019-01.01.2020)

- 6 nopti cazare cu mic dejun in Krabi (01.01.2020-07.01.2020)

- transferuri aeroport-hotel-aeroport

- taxe aeroport

Date zbor compania QATAR: 29.12.2019-07.01.2020

Park Hotel Clarke Quay 4*, Singapore

Park Hotel Clarke Quay se află la 5 minute cu mașina de Central Business District. Hotelul oferă o piscină în aer liber, un centru de fitness și camere cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Oaspeții beneficiază gratuit de un serviciu de transfer frecvent la Orchard Road și Raffles Place.

Cu ferestre din podea până în tavan, cu vedere la oraș sau la râu, camerele de la Park Hotel Clarke Quay sunt moderne. Fiecare cameră este amenajată excelent și echipată cu minibar și cutie de valori.


Aonang Villa Resort 4*, Krabi

Aonang Villa Resort se află la câțiva pași de plaja Ao Nang și oferă vedere magnifică la Marea Andaman, un centru spa și 2 piscine mari cu formă neregulată în aer liber. Oaspeții au la dispoziție ceai gratuit după-amiaza şi acces Wi-Fi gratuit.

Complexul Aonang Villa este situat la aproximativ 30 km de Aeroportul Internaţional Krabi.

Camerele luminoase şi spaţioase beneficiază de ferestre din podea până în tavan şi de un balcon privat cu vedere la Marea Andaman sau la stânci. Unele camere sunt amplasate la doar câţiva paşi de piscină.

Oaspeţii pot face mișcare la centrul de fitness sau se pot relaxa în cada cu hidromasaj. La centrul spa Villa sunt disponibile masaje thailandeze tradiţionale şi împachetări corporale. Hotelul poate aranja transferuri de la/la aeroport, închirieri de maşini şi excursii pentru vizitarea atracţiilor din apropiere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.