Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Khao Lak Bhandari Resort & Spa


Descriere

Bucurati-va de o vacanta tropicala thailandeza la acest complex de tip boutique de 4 stele situat in Khao Lak, pe coasta idilica de vest a provinciei Phang Nga.

Facilitati camere

Cele 123 de camere sunt decorate in stil thailandez cu design elegant, cu zone de living spatioase cu mese, canapea si TV prin satelit. Fiecare camera are facilitati gratuite pentru prepararea de ceai si cafea si WiFi gratuit. Balcoanele private mobilate au vedere la piscina sau la gradinile verzi amenajate, iar unele au acces direct la piscina. Camerele Thai Style Deluxe au o suprafata spatioasa de 48 mp. Camerele sunt mobilate cu paturi king-size sau twin si dispun si de un spatiu de zi plus o baie privata cu o cada si dus separat. Decorul elegant din tesaturi thailandeze si lucrari de arta originale creeaza un mediu ideal pentru relaxare.

 

Facilitati hotel

Restaurantul Le Siam este deschis pentru cina, acest restaurant thailandez autentic ofera preparate din bucataria clasica din diferite regiuni din Thailanda, impreuna cu o gama larga de mancaruri internationale. Bucurati-va de bauturi inainte si dupa cina la Big Tree Bar, locul ideal pentru cocktailuri, bauturi spirtoase si vinuri special preparate. La Bhandari, aveti de ales intre doua piscine, cu piscina separata pentru copii si un jacuzzi, piscina este situata convenabil langa Lotus Pool Bar pentru cateva bauturi racoritoare. Little Sa-La este o zona privata pentru relaxare, pentru citirea cartilor, jocuri si yoga. Centrul de fitness ofera echipamente cardio si greutati libere. Accesul la centrul de fitness este gratuit pentru oaspetii hotelului. Situat in centrul statiunii Bhandari Spa este un cadru senin, inconjurat de iazuri cu lotus si gradini tropicale luxuriante. Cu doua sali de tratament private, oaspetii se pot bucura de scrub-uri corporale sau invelisuri cu Aloe. De asemenea, sunt oferite diferite tipuri de masaje, inclusiv masaj traditional thailandez, masaj Golden Sun si masaj cu aromaterapie. Centrul spa are, de asemenea, o baie de aburi pe baza de plante, sauna si jacuzzi pentru oaspeti.

 

Localizare hotel

Proprietatea se afla la un minut de mers pe jos de plaja Nang Thong. In jurul hotelului se gasesc mai multe restaurante si magazine. Aeroportul se afla la o distanta de aproximativ 76 de km. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Seif
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Bar
Fitness
Room Service
Camere familii
Parcare
Schimb valutar
Camere nefumatori
Spalatorie - Curatatorie
Rent-a-car
Exotic

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.