Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LIVADHIOTIS CITY HOTEL

de la
674  580 
Tarif / persoana
* perioada 07.06.2024 - 14.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere:in centrul orasului Larnaca, hotelul este inconjurat de o multitudine de cafenele, pub-uri si restaurante, se afla la doar 10 minute distanta de aeroport si foarte aproape de centrul comercial.
Localizare:este situat la 100 m de faimoasa promenada „Phinikoudes”,
Dotari camere: 58 de camere, mobilate modern la standarde inalte si dotate cu aer conditionat, telefon direct, radio, TV satelit.
Facilitati hotel:restaurant, lobby bar, internet cafe, sala de jocuri, TV lounge, rent a car.
Clasificare oficiala: 2*
Clasificarea tour-operatorului: 3*
Plaja: de nisip, la 150 m de plaja.
Tip masa: mic dejun si optional demipensiune sau pensiune completa.
Web site: www.livadhiotis.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.