Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kanika Olympic Lagoon Resort

de la
1651 
Tarif / persoana
* perioada 13.06.2024 - 20.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere:Olympic Lagoon surprinde spiritul Ciprului, este inconjurat de gradini care creeaza o atmosfera paradisiaca, un resort tropical in adevaratul sens al cuvantului, hotelul este recent renovat si extins.
Localizare: intr-una dintre cele mai frumoase zone de plaje din Agya Napa si a golfului Macronissos, la numai 100 metri de plaja.
Dotari camere:259 de camere: duble, family rooms, junior suites si superior bungalows, executive suites, acestea dispun de aer conditionat, baie, uscator de par, mini-bar, telefon, TV satelit si cu posturi locale, pay TV,seif (contra cost), balcon sau terasa.
Facilitati hotel: piscine exterioare, piscina interioara de dimensiuni semi olimpice, doua terenuri de tenis iluminate, mini golf, tenis de masa, biliard, gym, sauna, jacuzzi, baie de abur si masaj (contra cost), babysitting la cerere, room service 18 ore, exchange, doua restaurante, Bacchus Bar, restaurant si bar la piscina, coafor, camera de jocuri, magazin de suveniruri.
Clasificare oficiala: 4*
Clasificarea tour-operatorului: 4*
Plaja: de nisip, peste drum de plaja.
Tip masa:all inclusive.
Web site: www.kanikahotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.