Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MITSIS BLUE DOMES RESORT & SPA


Descriere

Descriere: Hotelul a fost deschis in 2010 si dispune de 499 camere si apartamente situate in bungalouri si in cladirea principala.

Localizare: in Kardamena, pe plaja cu nisip si pietricele, la 27 km de orasul Kos, la 7 km de centrul statiunii Kardamena si la 10 km de aeroport.

Facilitati hotel: restaurant principal, 10 restaurante tematice, 6 baruri, 8 piscine in aer liber, o piscina acoperita, tobogane cu apa, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrelute la piscina si pe plaja gratuit, internet (cu plata), minimarket, magazin de suveniruri si bijuterii, inchiriere de masini si motoscutere.

Clasificarea oficiala a hotelului in Grecia: 5*.

Dotari camere
: baie cu cada sau dus, papuci si halate de baie, uscator de par, aer conditionat, TV satelit, minibar (cu plata), seif (cu plata), telefon, internet (cu plata), balcon sau terasa. Camerele Family sunt compuse din doua spatii separate. Maisonetele sunt compuse din 2 etaje cu scara interioara si au 2 bai.

Activitati
: teren de tenis, minifotbal, canoe, windsurfing (cu certificat), barci cu pedale, volei pe plaja, fotbal pe plaja, polo pe apa, tenis de masa, darts, aerobic, salon de bridge, programe de animatie si divertisment. Cu plata suplimentara: biliard, sala de jocuri electronice, sporturi acvatice motorizate, go kart, spa wellness (diverse tratamente si terapii).

Facilitati pentru copii
: Mitsis wonderland pentru copii: piscina, tobogan cu apa, loc de joaca si sala de joaca, carusel, mini zoo, calarie ponei (cu plata), animatie, mini discoteca, junior club

Masa:
all inclusive: mic dejun, pranz si cina bufet, gustari intre mese, bauturi alcoolice si racoritoare locale neimbuteliate.

Opinia noastra
: complex hotelier nou, cu foarte multe facilitati pentru familiile cu copii, se intinde pe o suprafata foarte mare.

Clasificarea tour operatorului: 5*

Nota:
pentru anumite facilitati, hotelul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel, solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Website: www.mitsishotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.