Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Continental Mare


Descriere

Descriere:
Situat pe tarmul inalt, cu vedere panoramica la golful Napoli, hotelul Continental Mare ofera o frumoasa si spatioasa gradina mediteraneana si doua piscine termale.


Localizare:
Hotelul se afla la 13 minute de mers pe jos fata de plaja privata, care poate fi accesata prin intermediul a 100 de trepte. Centrul orasului se afla la 20 de minute de mers pe jos, iar portul la 10 minute.


Facilitati hotel:
restaurant, piscine cu apa termala, terasa, gradina, centru wellness, iar pentru o experienta completa hotelul ofera clientilor sai transfer gratuit la un centru spa partener.


Dotari camere:
TV satelit, baie, uscator de par, balcon, aer conditionat, minibar, seif, telefon, terasa sau balcon.


Website:
www.continentalmare.it

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.