Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Au fost gasite 5 hoteluri

Hurghada, Egipt

Localizare  - Situat la 15 km de aeroportul din Hurghada la 18 km de centrul orasului pe malul marii - Hotelul are un complex de cladiri cu 3 nivele si bungalow-uri cu un nivel Facilitati- uscator de par aer conditionat centralizat televizor telefo . . .

Hurghada, Egipt

Localizare  - Situat la 34 km de aeroport la 40 km de centrul orasului Hurghada in golful Makady Bay pe malul marii Facilitati- uscator de par aer conditionat centralizat televizor telefon internet - parcare - aerobic aqua aerobic volei pe plaja . . .

Hurghada, Egipt

Localizare  - Situat la 17 km de aeroportul din Hurghada la 22 km de centrul orasului pe malul marii Facilitati- uscator de par aer conditionat centralizat televizor telefon - 3 restaurante 4 restaurante a la carte  5 baruri 18 piscine discoteca . . .

Hurghada, Egipt

Localizare  - Situat la 19 km de aeroport la 27 km de centrul orasului vechi din Hurghada pe malul mariiFacilitati- uscator de par aer conditionat centralizat televizor telefon - 6 restaurante 1 contra cost 7 baruri   piscine 2 lagune marine - ae . . .

Hurghada, Egipt

Localizare  - Situat la 10 km de aeroportul Hurghada la 17 km de centrul orasului pe malul marii Facilitati- uscator de par aer conditionat centralizat televizor telefon - 6 restaurante 7 baruri 5 piscine exterioare din care 1 piscina cu incalzire . . .