Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

White Beach (Pickalbatros)

de la
754 
Tarif / persoana
* perioada 13.04.2024 - 20.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj-Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Complexul hotelier este situat in statiunea Hurghada, pe plaja la Marea Rosie. Aeroportul International Hurghada este localizat la 3 km de hotel, iar Acvariul din Hurghada la 9 km.
Dotari camera: Hotelul dispunde de 730 de camere dotate cu baie proprie cu dus si produse cosmetice de baie, uscator de par, aer conditionat, internet wi-fi, televizor LCD, minibar, balcon sau terasa cu mobilier si vedere la gradina hotelului, la piscine sau la mare.
Facilitati hotel: Hotelul dispune de 2 piscine exterioare, salon de infrumusetare (cu plata), centru SPA cu hammam (cu plata), sauna (cu plata), Jacuzzi (cu plata). Hotelul ofera 4 restaurante si 7 baruri, internet wi-fi gratuit in locurile publice.
Activitati: La hotel se pot efectua urmatoarele activitati sportive: volei, tenis, minigolf, tenis de masa darts si sporturi acvaticen (cu plata): scuba diving si snorkeling. Exista si un centru fitness, un aqua park dar si echipe de animatie. Seara se ofera un club de noapte.
Facilitati copii: Hotelul dispune de 4 piscine cu tobogane pentru copii, loc de joaca amenajat afara, camera de jocuri, club pentru copii.
Plaja: Hotelul are plaja proprie de nisip.
https://www.pickalbatros.com/hotels-resorts/albatros-white-beach

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.