Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Arabella Azur

de la
579 
Tarif / persoana
* perioada 21.04.2024 - 28.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere
Punand la dispozitie o terasa de tip rooftop, piscina si teren de tenis, Arabella Azur Resort a fost deschis in 2004.
Localizare
Hotelul se afla la 3,1 kilometri de desert, in apropierea Moscheei El Mina Masjid.
Facilitati hotel
In resort se gasesc hoteluri, cafenele si baruri, spatii pentru fumat si o frizerie. Optiunile pentru divertisment include programe de animatie si karaoke. Oaspetii pot opta de asemenea pentru activitati precum snorkeling, canoe sau tenis de masa. Hotelul beneficiaza de access la Wi-Fi gratuit, sala de fitness, centru spa si plaja privata.
Dotari camere
Camerele sunt dotate cu televizor, canaprea, vedere catre gradina, piscina sau Marea Rosie, baie proprie, uscator de par, seif, telefon, mini bar, masuta.
Site
https://arabella-azur-resort.hotel-hurghada.com/en/


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.