Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Serenity Makadi Beach

de la
580 
Tarif / persoana
* perioada 21.04.2024 - 28.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul este construit in stil marocan si este inconjurat de gradini luxuriante si impreuna cu ospitalitatea egipteana creaza o atmosfera perfecta pentru vacanta. Hotelul are acces direct la 320m de plaja de nisip.
Localizare: Hotelul este localizat in Hurghada, la malul Marii Rosii, in golful Makadi. Aeroportul International din Hurghada se afla la 36km distanta.
Dotari camera: Hotelul dispune de 551 de camere duble si suite spatioase si confortabile dotate cu baie proprie cu dus si produse cosmetice de baie, uscator de par, TV LCD prin satelit, aer conditionat cu control centralizat, mini bar (cu plata), seif, facilitati pentru ceai si cafea, balcon sau terasa cu vedere la gradina hotelului sau la mare.
Facilitati hotel: Hotelul ofera varietate culinara prin serviciul celor 6 restaurante si baruri cu specific: Mexican, Asiatic, Italian si pescaresc. De asemenea ofera: baruri la piscine, la plaja, lobby bar, cafenea si club de noapte (intre 23:00 si 02:00).
Activitati: 3 piscine exterioare cu apa dulce, 2 piscine cu apa sarata cu sezlonguri si umbrele, la plaja se pot face scufundari si snorkeling. Hotelul ofera si terenuri de tenis, sala de sport complet echipata, centru SPA cu sauna, baie de aburi, hammam dar si masaje si tratamente corporale.
Facilitati copii: Hotelul dispune de 2 piscine pentru copii si club pentru copii.
Plaja: Este plaja de nisip cu sezlonguri si umbrele gratuite pentru oaspetii hotelului.
http://serenityhotelsegypt.com/en/hotel/serenity-makadi-beach

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.