Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
714  500 
Tarif / persoana
* perioada 09.05.2024 - 16.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: este amplasat la 4 km de aeroportul din Hurghada si la 7 km de centrul orasului, pe malul marii. Construit in anul 1995, ultima renovare partiala s-a facut in 2011. Hotelul este alcatuit din cladirea principala cu 1 etaj, un complex de corpuri a cate 3 etaje si vile a cate 2 etaje. Hotelul dispune de 316 camere: 312 standard room (max. 2+1 pers., 22 m²), Sea view Room, Villa si connected room. Se accepta plata cu carduri de credit: Visa, MasterCard, America Express, Diners Club, Travel Check. Facilitati camere: baie cu dus, foehn, mini-bar, seif (in camera, gratuit), aer conditionat individual, TV prin satelit, telefon, podea cu gresie, balcon, internet (contra cost), room service (contra cost), curatenie in camera - zilnic, schimbarea lenjeriei - zilnic (la cerere). Facilitati hotel: 3 restaurante (dintre care 2 a la carte, contra cost), 5 baruri, piscina exterioara (cu incalzire pe timp de iarna), sala de conferinte (180 m2, capacitate 130 pers., contra cost), spalatorie (contra cost), curatatorie chimica (contra cost), internet (contra cost), medic la cerere (contra cost), coafor (contra cost), bancomat, magazine, comanda taxi (contra cost), parcare (gratuit), transport autobuz pana in oras (contra cost). Facilitati pentru copii: piscina pentru copii (fara incalzire), loc de joaca, meniu pentru copii de tip fast-food, scaunele speciale pentru copii in restaurante, club pentru copii (4-12 ani), baby cot (la cerere la receptie, gratuit). Sport si divertisment: sala fitness (incepand cu varsta de 16 ani), sauna (de la 16 ani), jacuzzi (de la 16 ani), aerobic, aqua-aerobic, volei pe plaja, program de animatie, teren tenis (nocturna contra cost), inchiriere rachete tenis, tenis de masa, squash, mini-fotbal, discoteca. Contra cost: masaj, baie cu aburi, biliard, windsurfing, kitesurfing, hidrobicicleta, banana, centru diving, plimbari pe cai si camile. Unul dintre terenurile de squash si terenul de mini-golf se afla in renovare. Plaja: Privata cu nisip si corali in apropiere. Umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape de plaja - gratuit. La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Internet: www.accorhotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.