Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KEMPINSKI HOTEL SOMA BAY

de la
1119  917 
Tarif / persoana
* perioada 18.04.2024 - 25.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: Aflat la malul Marii Rosii, pe plaja cu nisip auriu, hotelul Kempinski Soma Bay combina serviciile europene de lux si designul interior luxos cu ospitalitatea egipteana.

Tip masa: Demipensiune.

Localizare: Hotelul se afla la 53 de km de Aeroportul Hurghada si la 61 de km de orasul Hurghada.

Plaja: Hotelul se afla pe plaja privata cu nisip cu o lungime de 400 de metri.

Dotari camere: Hotelul are camerele dotate cu: balcon, baie cu cada si dus, TV satelit, Wi-Fi gratuit, seif.

Facilitati hotel: Hotel Kempinski Soma Bay pune la dispozitia oaspetilor: restaurant bufet, restaurant a la carte Al Mar, restaurant a la carte cu specific asiatic Bamboo Shoot, restaurant a la carte cu specific mediteranean La Pergola, lobby bar, beach bar, mai multe piscine exterioare dintre care una este incalzita iarna, rau lenes, piscina de familie, jacuzzi, centru Spa cu sala fitness, jacuzzi, sauna, tratamente, teren pentru squash, 4 terenuri de tenis, gimnastica in apa, volei pe plaja, excursie snorkeling (contra cost), sporturi nautice.

Facilitati copii: piscina pentru copii, miniclub, activitati pentru copii, meniuri speciale, facilitati pentru bebelusi, babysitter (contra cost).

Web: www.kempinski.com/en/soma-bay/hotel-soma-bay

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.