Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Jaz Makadina Resort


Descriere



Localizare

Jaz Makadina se află pe plajă şi are vedere la Marea Roşie si este la 30 km de Aeroportul Hurghada.

Facilitati Hotel

Oferă piscină în aer liber şi plajă privată.Restaurantul El Masry oferă preparate internaţionale pentru mic dejun, prânz şi cină. Barul de la piscină El Obba servește doar băuturi fără alcool. Restaurantul de pe plajă şi snack barul Al Sakkala oferă diverse gustări.
 
Oaspeții se pot bucura de sporturi nautice, snorkelling, windsurfing, scufundări, echitaţie, toate la un cost suplimentar.
 
Centrul Mividaspa, care asigură tratamente revitalizante, terapii acvatice, masaje, programe de relaxare, o cameră de aburi şi servicii de înfrumuseţare, disponibile la un cost suplimentar, îi ajută pe oaspeţi să se simtă supli şi frumoşi.
 
La proprietate este disponibilă parcare privată gratuită.

Facilitati Camere

Camerele spațioase oferă aer condiţionat și TV prin satelit.
 
Toate camerele mobilate modern se bucură de vedere la Marea Roşie, la piscină sau la grădinile amenajate din jur.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.